Danmark vandt over Polen i fodbold i Kolobrzeg

Polen_Danmark_fodbold_Kolobrzeg_polennu

Den danske stjernespiller Thomas Hovmøller fra DR Sporten bringer Danmark foran 1-0 efter 12 minutter. Foto: Martin Bager, polennu.dk.

KOLOBRZEG: Det danske presselandshold slog lørdag det polske journalistlandshold, i en spændende dyst i Østersøbyen, hvor det danske A-landshold skal bo under EM.

Det var en intens og spændende kamp, da de danske journalister lørdag aften, besejrede Polen med 3-1, i den polske badeby Kolobrzeg.

Offensiv start

Allerede efter 7 minutters spil havde danskerne et skud på stolpen, og i det 12. minut scorede Thomas Hovmøller, DR Sporten til stillingen 1-0. Og minuttet efter var Hovmøller igen tæt på at bringe Danmark foran.

Forløsende scoring

Men scoringen til 2-0 var først en realitet, da BT’s Farzam Abolhosseini i det 34. minut hamrede bolden ind i de polske netmasker, og det var også stillingen ved pausen.

Ny stil

Det var et forandret polsk mandskab der lagde godt ud i anden halvleg, og polakkerne erobrede mere og mere af spillet. Efter 57 minutter gav det resultat, da polakkernes Ewerton, reducerede til 2-1.

Ny taktik

Det fik anfører Andreas Kraul fra DR Sporten til at ændrede i det taktiske oplæg, og det lykkedes for danskerne at komme ind i kampen igen. I det 71. minut scorede freelancejournalist Mads Olsen til 3-1.

Brændte straffe

Danmarks Thomas Hovmøller, der scorede det første mål, brændte et staffespark i det 77. minut.

Borgmester visit

Efter kampen deltog de danske og polske spiller i en middag med blandt andet byens borgmester på Hotel Marine, hvor de danske journalister bor, og hvor Morten Olsen og hans tropper, slår sig ned under EM 2012 slutrunden i Polen og Ukraine. Hummel er hovedsponsor for det danske presselandshold.
Det er byen Kolobrzeg der har inviteret det polske og det danske presselandshold til byen, hvor A-landsholdet rykker ind den 4. juni.