Dansk vinder i cykelløbet Polen Rundt

Dansk vinder i cykelløbet Polen Rundt: Danske Jonas Vingegaard vandt samlet efter syvende etape i Polens største cykelløb. Han var 13 sekunder hurtigere end sin nærmeste rival. Foto: Tour de Pologne.

KRAKOW: Polen Rundt endte med en dansk vinder. Jonas Vingegaard vandt Polens største cykelløb med 13 sekunder foran nærmeste rival.

Dansk vinder: Den danske cykelrytter Jonas Vingegaard fra Visma-holdet blev vinder af den 81. udgave af Tour de Polen (Tour de Pologne).

Søndagens konkurrence – den sidste og syvende etape – begyndte ved den berømte saltmine Wieliczka, og rytterne kørte derfra gennem det smukke landskab og til Krakow, hvor løbet blev afsluttet. En rute på 142 kilometer.

Dansk vinder

På podiet i Krakow stod Vingegaard ved siden af italieneren Diego Ulissi (UAE Team Emirates) og hans holdkammerat fra Holland Wilco Kelderman, der samlet blev nummer 2 og 3.

Den sidste etape, fra Wieliczka til Kraków blev vundet af hollænderen Olav Kooij (Visma) efter en spurt fra feltet, foran belgierne Tim Merlier (Soudal Quick-Step) og Gerben Thijssen (Intermarche-Wanty). Stanisław Aniołkowski (Cofidis) tog 13. pladsen.

LINK: Polen Rundt (Tour de Pologne)

Mere nyt fra Polen på dansk?

Dansk vinder eller ej! Vi fravalgt en betalingsmur omkring os, for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark og Sverige mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde med et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905 eller direkte til vores bank: Danske Bank: 4315 – Konto: 0012245351. Det vil være en meget stor hjælp! Du er også velkommen til at skrive til os på info@polennu.dk!