Legia Warszawa er ude af Europa League

ajax_legia_warszawa_europe_league

Legia Warszawa tabte med et enkelt mål i udekampen mod Ajax Amsterdam, og er nu ude af Europa League. Foto: LW.

AMSTERDAM: Legia Warszawa tabte det andet opgør mod Ajax Amsterdam og er nu ude af Europa League.

Det lykkedes ikke for Legia Warszawa at holde liv i Europa League drømmene i fodbold, da holdet tabte 1 – 0 mod Ajax Amsterdam torsdag på udebane.

I opgøret for en uge siden i Warszawa spillede Legia lige op med hollænderne med resultatet 0 – 0.

Mål i anden halvleg

Ajax indledte en stærkt offensiv mod polakkerne, der holdt stand i første halvleg. Da anden halvleg var fire minutter gammel, lykkedes det for Ajax at score til 1-0. Forsvarsspilleren Nick Viergever scorede for Ajax.

Hollænderne fortsatte offensiven mod polakkernes mål, men der blev ikke scoret mere i kampen.

Med resultatet er Legia Warszawa nu ude af Europa League.