Polen tabte i de sidste minutter mod Danmark

polens_traener_haandbold

Den polske landstræner var tæt på at overraske i Ceres Arena i Aarhus, da polakkerne førte mod Danmark indtil få minutter før dommerens slutfløjt. Foto: PZPR.

AARHUS: De polske håndboldherrer førte få minutter før dommerens slutfløjt, men satte føringen over styr mod Danmark.

Lørdagens opgør i Aarhus mellem håndboldherrerne fra Danmark og Polen havde en særdeles spændende afslutning.

De danske OL-guldvindere kom bedst fra start og kunne gå til pausen med en føring på 11 – 8.

Tæt opgør

41 minutter henne i kampen, havde polakkerne vendt op og ned på føringen, og nu stod mandskaberne lige med hver 15 mål. Og de danske drenge, der var uden nogle af de største profiler, lavede mange fejl og polakkerne kom foran med både tre og fire mål.

Slutminutterne

To minutter før slutfløje var stillingen vendt igen til 25 – 25, og det lykkedes Danmark at score en enkelt gang med til slutresultatet 26 – 25.