Polen vinder EM i atletik med flest medaljer

angelika-cichocka_polen

Angelika Cichocka vandt guld i kvindernes 1.500 meter løb, og var med til at sikre Polen den samlede sejr ved EM i atletik 2016. Arkivfoto.

AMSTERDAM: Polen har vundet flest medaljer ved EM i atletik, der netop er afsluttet i weekenden i Holland.

Polen har vundet EM i atletik. I al fald har de polske atleter høstet flest medaljer ved EM, der netop er slut i Amsterdam.

Tolv medaljer

De polske atleter har vundet 12 medaljer i alt ved EM i atletik i Amsterdam. Seks af de af guld, fem af sølv og en i bronze. Medaljehøsten placerer Polen som bedste nation ved EM foran Tyskland og England på pladserne to og tre. Danmark vandt en guldmedalje, og fik en samlet placering som nummer 17.

Otte discipliner

De polske medaljevindere ved EM i atletik var i 400 meter, 800 meter, 4 x 400 meter stafet, kuglestød, diskoskast, hammerkast, trespring og stangspring.