Polens fodboldlandshold vandt igen på vejen til VM

1_lewandowski_vm_polen_fodbold_2017

Polens landshold, der er nummer 12 på FIFA’s seneste verdensrangliste, sikrede sig søndag yderligere tre point i VM kvalifikationen og har nu 13 point – seks point mere end de nærmeste konkurrenter. Robert Lewandowski åbnede ballet med sit mål til 1 – 0 efter 40 minutters spil. Foto: PZPN.

PODGORICA: Polens fodboldlandshold slog søndag sin førerposition fast, da Lewandowski og holdkammeraterne vandt ude mod gruppens nummer to.

Montenegro blev i aften besejret af de hvid-røde polakker i kvalifikationen på vejen til VM i Rusland 2018. Dermed konsolidere polakker sin position som gruppens absolut bedste hold med 13 point, seks point mere end nummer to og tre i gruppen. Polen vandt med 2 – 1.

Lewandowski igen

Det var Lewandowski der efter 40. minutters spil på et frispark satte polakkerne på måltavlen, og det var også resultatet ved pausen.

Men i anden halvleg var det Montenegro der styrede spillet, og efter 63 minutters spil stod der 1 – 1. Og nu var der igen spænding om kampens udfald, indtil Lukasz Piszczek otte minutter før tid loppede bolden over målmanden til slutresultatet 2 – 1 til Polen.