Polens håndbold-kvinder skal spille VM i Danmark

polen-klar-til-vm-i-danmark

Polen er klar til VM. Lodtrækningen til turneringen finder sted i Kolding 24. juni. Foto: ZPRP

SZCZECIN: Polen har sikret sig en plads i VM-slutrunden i håndbold for kvinder, der finder sted i Danmark til december

Polens håndbold-kvinder og deres danske træner, Kim Rasmussen, er med, når Danmark til december er vært for verdensmesterskaberne.

Polen vandt søndag sikkert den anden af to playoff-kampe mod Ukraine. Kampen, der blev spillet i Szczecin, endte med en sejr på 30-22 til hjemmeholdet.

I den første kamp i Ukraine vandt Polen med seks mål, og holdet går videre med en samlet score på 54-40.

Polsk dominans

I kampen søndag lavede ukrainerne det første mål, men derefter kunne de 3.000 tilskuere Azoty Arena i Szczecin se, at Polen fuldstændig satte sig på kampen.

Polakkerne kom foran 4-1, og udbyggede føringen i løbet af 1. halvleg, der endte med stillingen 17-9 til Polen.

Polen foran med 11 mål

Efter pausen fortsatte Polen med at øge forspringet, der på et tidspunkt var på 11 mål.

Mod slutningen fik Ukraine dog lukket hullet en smule, og kampen sluttede 30-22 til Polen.

Malgorzata Stasiak blev polsk topscorer med fem mål.