Polens håndbolddrenge må vinkel farvel til VM

polen_rusland_vm_haandbold

Polakkerne kom bedst fra start, men efter et kvarters spil var rollerne byttet om. Polens håndbold herrer er fortsat uden point efter tre kampe, og må nok indse at kampen mod Frankrig torsdag bliver den sidste med polsk deltagelse ved VM 2017 i Frankrig. Foto: ZPRP.

PARIS: Polens håndboldherrer tabte også den tredje kamp ved VM i Frankrig mod Rusland, og har nu kun meget teoretiske chancer for at gå videre.

Det var de polske håndboldherrer der kom bedst fra start i mandagens opgør mod Rusland ved VM i Frankrig. Polen scorede to gange, og først efter ni minutter lykkedes det russerne at komme på måltavlen. Men så fortsatte de rød-hvide ellers. Efter et kvarters spil af første halvleg var Rusland foran 6 – 4. Polakkerne brændte mange chancer, og kampen igennem var russerne foran med to til fire mål. Rusland havde selvtilliden og hev en sikker sejr hjem på 24 – 20.

Farvel Polen

Resultat betyder, at Polen nu reelt er ude af VM. De fire bedste af gruppens seks hold går videre til mellemrunden, men Polen har efter tre kampe stadig ikke fået et eneste point.
    Det vil polakkerne formentlig få mod Japan, men lige så sikkert er det også at Polen næppe slår Frankrig, gruppens nummer et med maksimumpoint. Og skulle polakkerne alligevel vinde begge kampe, så er de fire point ingen garanti for at en placering blandt de fire bedste i gruppen. Fire hold har allerede fire point og derover, og som polakkerne to kampe tilbage.

Polen – Frankrig på DR3

Polen møder Japan tirsdag, mens opgøret mod gruppens nummer et, Frankrig spilles torsdag. Begge kampe begynder kl. 17:45. Kampen mod Frankrig kan ses gratis på tv-kanalen DR3.