Robert Lewandowskis første hattrick i Spanien

Polske Robert Lewandowski lavede mandag aften sit første hattrick i La Liga i Barcelonas 4 – 2 sejr og Valencia. Foto: FCB.

BARCELONA: Polske Robert Lewandowski scorede tre vigtige mål for FC Barcelona mod Valencia, og dermed sit første hattrick i Spanien.

Robert Lewandowski overrasker igen, efter at han i mandagens kamp mod Valencia, sikrede sin klub sejren med sit første hattrick for Barcelona. Den polske landsholdsanfører imponerede ikke i første halvleg, hvor Valencia var foran 2 – 1. Men i anden halvleg vågnede Lewandowski op.

Hattrick for Barcelona og vigtige point

Bare fire minutter inde i anden halvleg, kom den polske landsholdsanfører på måltavlen. Og igen i det 82. minut og i det sidste minut i den ordinære spilletid. Robert Lewandowski blev den store helt efter dagens kamp. Det er kun sket en gang tidligere, at en polak har lavet hattrick i La Liga.

FC Barcelona kan ikke fastholde titlen som bedste spanske hold i La Liga, men sejren var vigtige for klubben alligevel. Real Madrid har 84 point og kan ikke hentes. FC Barcelona har med sejren over Valencia 73 point. Dermed holder Barcelona anden pladsen foran Girona der har 71 point. Atletico Madrid er nummer fire i toppen med 64 point.

Hattrick eller ej. polennu.dk har fravalgt at have en betalingsmur. Vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.

EKSTERNT LINK: Mere om kampen (polsk)