Sølv og bronze til Polen ved atletik VM

soelv_til_polen_ved_vm_atletik_i_portland_usa_2

De polske stafet-kvinder vandt sølv ved VM i indendørs-atletik og skal nu hjem og træne til OL i Rio de Janeiro til sommer. Foto. YouTube.

PORTLAND: De polske deltagere vandt en sølv-medalje og to gange bronze ved atletik VM i USA.

Polen vandt søndag sølv ved 4 gange 400 meter stafet for kvinder ved VM i indendørsatletik i Portland, der også gav Polen to bronze-medaljer.

Sølv-medalje til stafet-kvinder

De polske stafet-kvinder fik en fjerdeplads ved seneste VM, så de gik denne gang efter medaljerne. Første løb blev taget af Ewelina Ptak, der tidligere har løbet 100 og 200 meter. Ptak blev udfordret, da løberen fra Jamaica faldt på banen ved siden af, men polakken fastholdt rytmen og fik stafetten sendt videre med en god tid.

De polske kvinder kom ind med en samlet tid på 3.31,15, mens de amerikanske guld-vindere satte resten af feltet med tiden 3.26,28.

To gange bronze

Søndag vandt den polske højdespringer Kamila Licwinko bronze med et spring på 1,96 meter, mens Piotr Lisek tidligere havde vundet Polens tredje medalje ved Atletik-VM i Portland, da han tog bronze i stangspring.