arla_pressefoto
GDANSK: Den danske mejerigigant Arla er på jagt efter 100 nye medarbejdere til sit finanscenter i Polen
LÆS  Chef for finanstilsynet fyret for korruption


I 2018 er det ti år siden Arla åbnede sit Finans- og Servicecenter i den polske by Gdansk. Centeret har været en succes. Netop nu er mejerikoncernen på jagt efter 100 nye medarbejdere.

For at få plads til dem, har Arla lejet en ekstra etage i det kontorhus i Gdansk, hvor centeret holder til, skriver investinpomerania.pl

– Vi valgte Gdansk for ti år siden blandt 62 forskellige lokationer rundt om i verden, og det har vist sig at være en god beslutning, siger Henrik Bak, Vicedirektør for Arla Global Service til Invest in Pomerania.

Veteran blandt servicecentre

Arla er en veteranerne i Trebyernes sektor for forretningsservice. Centeret er dedikeret til databehandling, finans og bogholderi.

– Servicecentrene har en vigtig betydning for arbejdsmarkedet. De generer hundredvis af nye jobs og skaber et behov for de avancerede kompetencer, der vokser ud af teknologisk udvikling. Et resultat er, at markedet vokser med nye jobs, og folk uddanner sig for at forbedre deres kvalifikationer, siger projektchef Malgorzata Tusk fra Invest in Pomerania.

I 2017 startede Arla et program med medarbejderudveksling, som gav de polske ansatte mulighed for at deltage i projekter i Danmark, Sverige, Tyskland og Dubai. 12 medarbejdere tog imod tilbuddet og fik lejlighed til at udvikle deres kompetencer og opleve kulturen i andre dele af koncernen.

Se en reklamefim, som Arla har produceret i forbindelse med rekrutteringen af nye medarbejdere

LÆS  Polens regering på vej med støtte til el-biler
LÆS  Polen dropper vindmøller til fordel for atomkraft