Bendtner med i afgørende VM-kamp mod Polen

  nicklas_bendtner

  Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner er alligevel med mod Polen på fredag i Parken. Han scorede mod Polen i hans debutkamp i 2006. Foto: DBU.


  KØBENHAVN: Den kontroversielle danske angriber Niklas Bendtner er alligevel med når Danmark møder Polen i den vigtige VM-kamp fredag.


  Danmark skal vinde over Polen på fredag, hvis danskerne fortsat skal have en chance for at kvalificere sig til VM slutrunden i Rusland næste år. Polen fører gruppen med 16 point, mens Danmark har 10 point. Kun vinderen af gruppen går videre med sikkerhed, mens en anden plads kun giver en chance for at komme med til slutrunden.

  Angriber skadet

  Den danske landsholdsangriberen og tidligere Arsenal spiller, Nicklas Bendtner kommer alligevel med mod Polen, da en anden dansk angriber Yussuf Poulsen er skadet.
  – Han har set bedre og bedre ud, men vi har brug for kontinuitet i truppen og på holdet, som har arbejdet sammen i lidt over et år nu. Han var skuffet over ikke at blive udtaget, og det vidste jeg godt på forhånd, for jeg kender træneren og sportschefen i Rosenborg. Han havde givet udtryk for, at han håbede på at være med, siger den danske landstræner Åge Hareide til tipsbladet.dk.

  – Det var faktisk et rigtig godt signal. Jeg havde været skeptisk, hvis han havde været ligeglad i forhold til landsholdet. Det betyder meget for mig, og det er det bedste signal, man kan give mig.
  Landstræneren er ikke bekymret for, om Nicklas Bendtner kommer til at “fylde meget” i truppen.

  – Han er social og en meget flink fyr. I Rosenborg har han taget et stort ansvar over for de unge, og det er jeg rigtig glad for at høre. Hans navn har altid været på overskrifterne, og det er ligemeget, om han har spillet godt eller dårligt, siger landstræneren til tipsbladet.dk.

  Scoret mod Polen

  Bendtner har tidligere scoret mod Polen. Det skete i hans landsholddebutkamp, hvor den stærke danske angriber scorede mod Polen i 2006.
  Nicklas Bendtner har spillet 73 landskampe for Danmark. Polen og Danmark spiller den vigtige kamp i Parken i København fredag klokken 20.45.

  SE STILLING
  Eksternt link: VM 2018 kvalifikation