Bombealarm i Warszawa: 40 steder lukket ned

bombealarm warszawa
Politiet i Warszawa har haft travlt i formiddag, efter at 40 steder i Warszawa er evakueret efter bombealarm. Arkivfoto.

WARSZAWA: 40 steder i den polske hovedstad er evakueret efter en bombealarm. Højesteret er blandt målene i truslen.

LÆS  Intern strid i EU-toppen om penge til Polen

Bombealarm: Klokken 10 i formiddag blev 40 steder i Warszawa evakueret. Det er Højesteret som først orienterede om bombetruslerne og evakueringsplanen.

Dommeren Wiesław Johann fra retten bekræfter, at en e-mail om bomber var sendt til blandt andet Højesteret. Klokken 10.00 blev stederne ryddet for mennesker, og i Højesteret ventes arbejde genoptaget efter 12.30.

Evakueret efter bombealarm

– Medarbejderne kunne ikke blive på kontoret på det tidspunkt, derfor blev de evakueret. Det viste sig, at der ikke var nogen trussel, sagde dommer Johann.

Politiet ventes at holde pressemøde om sagen senere i dag.

LINK: Højesteret i Warszawa

Mere om bombealarm og andre nyheder fra Polen på dansk? Vi har ikke bygget en stor, stærk og lang betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.
LÆS  Tre ud af fire polakker utilfredse med retsreformer

LÆS  12 polakker dræbt i alvorlig busulykke i Kroatien