Brændt bro giver trafikproblemer i Warszawa

  brand_bro_waw

  En brand lørdag ventes at give trafikproblemer i Warszawa de næste dage. Foto: Jaroslaw Wilken.


  WARSZAWA: En af de vigtigste broer over Wisla i den polske hovedstad brændte i weekenden og der ventes trafikproblemer de næste dage.


  Lørdag aften udbrød der brand i en af de vigtigste broer – Lazienkowsk broen – over floden Wisla der deler Warszawa. Branden på broen udviklede sig voldsomt, og første efter 12 timer massiv indsats lykkedes det brandfolkene at få ilden under kontrol. Men brandfolkene siger, at branden kan starte igen når som helst.

  Trafikproblemer

  Som en konsekvens af branden, vil broen være lukket i nogle dage, og det ventes at give massive trafikproblemer i Warszawa.

  Vejen ødelagt

  Søndag morgen meddelte brandfolkene, at betonkonstruktionen sandsynligvis ikke var beskadiget. Men asfalten på den seksporede motorvej er ødelagt, efter den kraftige varmeudvikling. 500 kvadratmeter af broen er ødelagt.

  Brandårsag ukendt

  Det var nogle træplader, der var opbevaret under broen, der gik i flammer. Ilden udviklede kraftig røg, da træet var behandlet med olie. Det er endnu uvist og branden er påsat, eller om der er tale om et uheld.

  Ingen mennesker er kommet noget til.