Dagens polske tal: 900 nye corona-smittede

Polen og corona
Lave tal i Polen. Kun en polak er død i dagens corona tal. Trods genåbninger i maj, virker det til at Polen nu er godt på vej ud af corona-pandemien. Også dagens smittetal er lavt. Foto: Monika Raj.

WARSZAWA: Dagens antal corona-smittede er tæt på dagsrekorden fra fredag. I alt er 61.181 nu smittet med covid-19 i Polen.

LÆS  Nedlægger disciplinær-kammer men fastholder kontrol

De polske myndigheder oplyser lørdag formiddag, at der er 900 nye bekræftede tilfælde af corona-smittede/covid-19 syge. Det er kun 3 tilfælde lavere end rekorden fra fredag. Det samlede antal smittede i Polen er nu oppe på 61.181.

Døde: 60 – 91 år

13 personer er døde med den frygtede virus i kroppen, det seneste døgn, og det samlede antal døde med covid-19 i kroppen, er nu oppe på 1.951. De syv af de døde var mænd i alderen fra 70 til 91 år, og seks kvinder i alderen fra 60 til 90 år. De led alle af livstruende sygdomme i forvejen. De største smitteudbrud er konstateret i regionerne omkring Krakow, Katowice og Warszawa.

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER

polennu.dk er et frit og uafhængigt dansk medie. Vi har hver dag siden 2008 dag leveret gratis nyheder fra Polen på dansk. Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.

 

 

LÆS  Nedlægger disciplinær-kammer men fastholder kontrol

LÆS  Dagens polske tal: 19.152 nye corona-smittede