Danmark vandt over Polen i fodbold

Presse-landskamp_i_Sopot_ved_Gdansk_i_Polen

Presselandskampen mellem Danmark og Polen bød på højt tempo og mange chancer. Foto: Jakub Wozniak, gdansknu.dk

SOPOT: Danmarks landshold i fodbold vandt i eftermiddag over Polen med 3-2.

Det blev en spændende kamp, da det danske og polske presselandshold mødtes i eftermiddag i Sopot ved Gdansk.

Dansk første scoring

Danmark kom foran efter mål i det 22. minut. Kenneth Møller Petersen lagde bolden ind efter en aflevering fra Anders Juul. Kun fire minutter senere udlignede Polen ved Tomasz Hajto, der er tidligere polsk landsholdsspiller.

Dansk føring ved halvleg

Danmark havde flere store chancer i første halvleg, og i det 41. minut kom vi foran 2-1 på retur af Anders Juul efter et brændt straffespark af Kenneth Møller Petersen.

3-2

Anden halvleg holdt det høje tempo og bød på mange chancer. Kenneth Møller Petersen scorede i 62. minut til stillingen 3-1. Seks minutter senere fik polakkerne mål ved Pyffel. Herefter øgede polakkerne presset, og de sidste tyve minutter bød på flere chancer, blandt andet et frispark tæt på mål, men det lykkedes ikke polakkerne at udligne og kampen endte 3-2.

Spillede under EM

Eftermiddagens kamp mellem de to landes presse-landshold var en optakt til landskampen mellem Danmark og Polen, der spilles i aften i Gdansk. Presselands-holdene mødte hinanden sidste år i Kolobrzeg under EM 2012, hvor Danmark vandt 3-1.