Danmark vandt sikkert over Polen ved VM i håndbold

Danmark_Polen_VM_håndbold_i_Sverige_2011_Martin_Bager_0

Det polske herrelandshold i håndbold tabte i aften til et velspillende dansk mandskab ved VM i Sverige. Danmark er tæt på semifinalen. Foto: Martin Bager.

MALMØ: Polen førte 2-0 fra kampens start, men ellers var Danmark foran kampen igennem ved håndbold VM i Sverige. Kampen endte 28 – 27 efter 15 – 9 ved pausen.

Danmarks landshold i håndbold styrer sikkert mod semifinalen ved VM i håndbold, efter en vigtig sejr over Polen i aften. Det danske mandskab var foran kampen igennem, efter at have været bagud 0 – 2 i kampens første minutter.

Efter 3 – 2 øgede Danmark sit forspring, og var foran kampen igennem. Ved halvleg var stillingen 15 – 9.

Trods den knebne danske sejr, var resultatet i slutminutterne alligevel det tætteste Polen kom på uafgjort i anden halvleg.