Casper_U
GDANSK: Lørdag vandt det danske B-landshold i herrehåndbold over det polske i firenationers-turnering i Gdansk.
LÆS  Lech Walesa Gdansk lufthavnen udvides markant


Danmark vandt også sin anden kamp i turneringen, der i denne weekend afvikles i Gdansk. Fredag blev det til sejr over Tyskland, og lørdag eftermiddag slog de næstbedste danske håndboldherrer de polske værter med 30-28 og er dermed sikre på at vinde turneringen uanset udfaldet af søndagens kamp mod Norge.

Tilfreds landstræner

Turneringen er tænkt som en test for B-landsholdene fra de fire nationer, og resultaterne lover godt for bredden hos de danske herrer. Landstræner Ulrik Wilbek var da også tilfreds med, hvad han så. Wilbek havde flest roser til Klaus Thomsen fra Holstebro.

– Han dækkede aldeles strålende – og især var jeg imponeret af hans makkerskab med Benjamin Jakobsen, sagde Wilbek efter kampen til DHF’s hjemmeside.

De rutinerede trak læsset

– Angrebsmæssigt var det i dag de mere etablerede spillere som Morten Olsen, Mads Christiansen, Mads Mensah Larsen og Casper U. Mortensen, der gjorde det fint mod et absolut ikke ueffent polsk mandskab, sagde den danske landstræner, der sammen med sit mandskab kan se frem til søndagens kamp mod Norge velvidende, at Danmark under alle omstændigheder vinder turneringen i Gdansk.

LÆS  Gdansk vandt første opgør mod Brøndby
LÆS  Den 27-årige morder fra Gdansk var ikke påvirket