Dansk håndboldsejr over Polen i Gdansk

  Casper_U

  Casper U. Mortensen scorede det sidste mål i lørdagens sejr over værterne fra Polen i en turnering, der også tæller Tyskland og Norge. Foto: DHF.


  GDANSK: Lørdag vandt det danske B-landshold i herrehåndbold over det polske i firenationers-turnering i Gdansk.


  Danmark vandt også sin anden kamp i turneringen, der i denne weekend afvikles i Gdansk. Fredag blev det til sejr over Tyskland, og lørdag eftermiddag slog de næstbedste danske håndboldherrer de polske værter med 30-28 og er dermed sikre på at vinde turneringen uanset udfaldet af søndagens kamp mod Norge.

  Tilfreds landstræner

  Turneringen er tænkt som en test for B-landsholdene fra de fire nationer, og resultaterne lover godt for bredden hos de danske herrer. Landstræner Ulrik Wilbek var da også tilfreds med, hvad han så. Wilbek havde flest roser til Klaus Thomsen fra Holstebro.

  – Han dækkede aldeles strålende – og især var jeg imponeret af hans makkerskab med Benjamin Jakobsen, sagde Wilbek efter kampen til DHF’s hjemmeside.

  De rutinerede trak læsset

  – Angrebsmæssigt var det i dag de mere etablerede spillere som Morten Olsen, Mads Christiansen, Mads Mensah Larsen og Casper U. Mortensen, der gjorde det fint mod et absolut ikke ueffent polsk mandskab, sagde den danske landstræner, der sammen med sit mandskab kan se frem til søndagens kamp mod Norge velvidende, at Danmark under alle omstændigheder vinder turneringen i Gdansk.