8f8ae0830b

Den danske film “Intet kan røre mig” blev kåret som festivalens “Bedst manuscript” under Grand OFF i Warszawa Foto: Det Danske Filminstitut


WARSZAWA: Den danske kortfilm Intet kan røre mig vandt i kategorien Bedst manuskript ved den 6. kortfilmsfestival Grand OFF i den polske hovedstad.


Festivalen Grand OFF i Warszawa er det vigtigste arrangement, som promoverer uafhængige-filmproduktioner i Polen. Under festivalen præsenteres og belønnes verdens bedste uafhængige kortfilm. Filmene blev vist i perioden fra den 29. november til den 2. december.

International festival

Festivalens international komité består af 24 medlemmer, som udvælger og nominerer årets bedste kortfilm. Filmene er opdelt i 9 kategorier: bedste handling, instruktør, manuskript, dokumentar, skuespiller, skuespillerinde, animation, klipning og fotografering.

Dansk prismodtager

Den danske vinder “Intet kan røre mig” er en afgangsfilm fra Den Danske Filmskole instrueret af Milad Alami, som også er forfatteren til filmmanuskriptet. Filmen handler om outsideren Kathrine, der er den eneste overlevende fra en tragisk massakre på sit gymnasium i provinsen.

Efter festivalen bliver alle nominerede film vist i over 30 polske byer.