Dansk nederlag efter spændende kamp i Gdansk

Danmark_Polen_Gdansk_polennu

Det var et spændende opgør de 35.000 tilskuere på PGE Arena var vidner til onsdag aften i Gdansk. Foto: Martin Bager, polennu.dk.

GDANSK: Det danske A-landshold i fodbold tabte onsdagens opgør mod Polen i Gdansk.

35.000 tilskuere havde onsdag aften fundet vej til PGE Arena i Gdansk for at se venskabskampen mellem
    Danmark og Polen i Gdansk. Kampen endte med en sejr til Polen på 3-2 efter en spændende kamp i det nye EM stadion i Gdansk.

Polen overraskede

Polen scorede sit første mål efter bare to minutters spil, men et velspillende dansk hold – i store dele af første halvleg – kom til bage i kampen, og kom foran 2-1. Men i anden halvleg gik det galt for danskerne, der måtte se yderligere to mål passerer.

Træner med bandeord

– Jeg er nødt til at bruge bandeord. Det er kraftedeme for dårligt, at vi ikke vinder sådan en fodboldkamp, raser Morten Olsen på pressemøde efter kampen.

– Det var unødvendigt. Vi kontrollerede første halvleg, efter at vi kom bagud i starten. Men den måde, vi kom ud til anden halvleg på, var helt forkert, siger landstræneren.

To gode mål

Christian Eriksen og Martin Braithwaite scorede to flotte danske mål. Eriksen nettede direkte på et frispark, mens Braithwaite pandede bolden kraftfuldt i nettet efter et fornemt oplæg fra Nicolai Boilesen.

– Vi lavede to rigtigt gode mål. Men så vandt vi ikke duellerne, og det må ikke ske, sagde Morten Olsen efter kampen til TV2.

Hjem efter kampen

Det danske landshold tog direkte til Lech Walesa lufthavnen i Gdansk efter kampen til deres charteret SAS-fly, og landede i Københavns Lufthavn klokken 2 – natten til i dag.

Journalister bedre

Til dansk trøst, så vandt de danske journalister over deres polske kollegaer på stadion i Sopot ved Gdansk onsdag eftermiddag, med 3-2.