Dansk-polsk redaktør udgiver bog om The Beatles

  Per_Wium

  Per Wium, der er landets førende Beatles-ekspert, udgiver i morgen bogen: Beatles for Alle. Arkivfoto.


  KØBENHAVN: Danmarks førende Beatles-ekspert, Per Wium, udgiver i morgen bogen Beatles for Alle. Forfatteren er bosat i Danmark, har lejlighed i Polen og er kulturredaktør og meget andet.


  Danmarks førende Beatles-ekspert, Per Wium, udgiver i morgen sin første bog om The Beatles med titlen ’Beatles for Alle’.

  Per Wium fortæller mere om bogen, når han i morgen er gæst i Kulturnyt på Danmarks Radio P1 og P2.

  Beatles for Alle er en introduktion til et af verdens mest legendariske band, The Beatles, med John Lennon, Poul McCartney, Georg Harrison og Ringo Star, der satte de fleste pigehjerter i brand i 60erne verden over, oplyser forlaget.

  Kreativ i Polen

  Per Wium bor til dagligt i Lyngby nord for København, men opholder sig meget af tiden i sin lejlighed ved den polske havneby Swinoujscie, hvorfra han arbejder og slapper af, når ikke han køber flittigt ind af polske fødevarer til husholdningen i Danmark.

  Tour de Boghandel

  Per Wium får travlt i den kommende tid.

  En lang række ’Beatles-besøg’ i boghandlere landet over er programsat, hvor interesserede kan møde Per Wium, og få en signatur med i den nye bog.

  Per Wium har også travlt i forbindelse med en Beatles-udstilling på Kolding Hus, der åbner i september.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Beatles for Alle og Per Wium kalender


  Om Per Wium

  Per Wium er en alsidig herre med en bred baggrund indenfor musik og ledelse. Per Wium er musiker og har været vært for en lang række radioprogrammer om musik.

  DR vært og chef

  Per Wium har været chef i DR’s musikdivision og forestået konceptudvikling og forandringsledelse. I dag laver Per Wium foredrag og kurser om musik – med speciale i The Beatles og deres sangskrivning.

  Per Wium er også ‘bandcoach’ for yngre bands og sangskrivere, lige som hans egne børn også har fundet inspiration i musikken.

  Per Wium tilrettelægger kurser i kommunikation og er en kendt og efterspurgt moderator til bl.a. møder og konferencer. Per Wium er desuden med i ledelsen af polennu.gruppen, og kulturredaktør på polennu.dk.