De polske mestre i kvindehåndbold får dansk træner

  dansk_træner_til_polsk_håndbold

  Jens Steffensen forlader Ringkøbing Håndbold til fordel for de polske mestre. Foto: Ringkøbing Håndbold


  GDYNIA: Den danske træner, Jens Steffensen, skifter fra Ringkøbing Håndbold til de polske mestre i kvindehåndbold, Vistal Laczpol Gdynia.


  Danskeren Jens Steffensen tiltræder 28. december som cheftræner for kvinderne i Vistal Laczpol Gdynia.

  Han har indtil nu stået i spidsen for Ringkøbing Håndbold, der ligger på andenpladsen i den næstbedste danske kvinderække – 1. division.

  Et åbent vindue

  – Når et vindue er åbent, så ser man nogle gange nye muligheder, man bare må springe ud i. Sådan en mulighed har jeg fået i Polen, og selv om det blive vemodigt at slutte i Ringkøbing Håndbold, så ser jeg frem til en anderledes udfordring i et nyt land, siger Jens Steffensen i en pressemeddelelse fra Ringkøbing Håndbold.

  Vistal Laczpol Gdynia ligger på tredjepladsen i den polske liga, og de er blandt de sidste 16 hold i EHF Cuppen. Tilbage i efteråret blev de slået i kvalifikationen til Champions League af Viborg HK.

  Gode erfaringer

  Vistal Laczpol Gdynia har gode erfaringer med danske trænere.

  Da holdet tidligere på blev polske mestre, stod danske Thomas Ørneborg i spidsen for holdet, men han skiftede til HC Odense efter sæsonen.

  Andre danske trænere

  Andre danske trænere arbejder også på topniveau i polsk håndbold.

  Kim Rasmussen træner kvindelandsholdet, mens Lars Walther er cheftræner for Orlen Wisla Plock, der netop nu fører den bedste, polske herrerække.