dansk_træner_til_polsk_håndbold

Jens Steffensen forlader Ringkøbing Håndbold til fordel for de polske mestre. Foto: Ringkøbing Håndbold


GDYNIA: Den danske træner, Jens Steffensen, skifter fra Ringkøbing Håndbold til de polske mestre i kvindehåndbold, Vistal Laczpol Gdynia.


Danskeren Jens Steffensen tiltræder 28. december som cheftræner for kvinderne i Vistal Laczpol Gdynia.

Han har indtil nu stået i spidsen for Ringkøbing Håndbold, der ligger på andenpladsen i den næstbedste danske kvinderække – 1. division.

Et åbent vindue

– Når et vindue er åbent, så ser man nogle gange nye muligheder, man bare må springe ud i. Sådan en mulighed har jeg fået i Polen, og selv om det blive vemodigt at slutte i Ringkøbing Håndbold, så ser jeg frem til en anderledes udfordring i et nyt land, siger Jens Steffensen i en pressemeddelelse fra Ringkøbing Håndbold.

Vistal Laczpol Gdynia ligger på tredjepladsen i den polske liga, og de er blandt de sidste 16 hold i EHF Cuppen. Tilbage i efteråret blev de slået i kvalifikationen til Champions League af Viborg HK.

Gode erfaringer

Vistal Laczpol Gdynia har gode erfaringer med danske trænere.

Da holdet tidligere på blev polske mestre, stod danske Thomas Ørneborg i spidsen for holdet, men han skiftede til HC Odense efter sæsonen.

Andre danske trænere

Andre danske trænere arbejder også på topniveau i polsk håndbold.

Kim Rasmussen træner kvindelandsholdet, mens Lars Walther er cheftræner for Orlen Wisla Plock, der netop nu fører den bedste, polske herrerække.