DNA-test viser at tvillinger har to fædre

  Tvillinge_babyer

  Det er kun syvende gang, at man i verden har registreret et tvillingepar med to forskellige fædre. Arkivfoto.


  LUBLIN: En historie om et tvillingepar har præget de polske forsider. Det viser sig nemlig, at et tvillingepar har hver sin far, fastslår en DNA analyse.


  En mor fra Lublin i Polen har født tvillinger, hvor det nu viser sig, at de to børn, en dreng og en pige, har hver sin far. Moderen havde sex med begge fædre indenfor samme periode. På daværende var de den ene hendes mand, den anden hendes elsker, skriver Kurier Poranny.

  Skilsmisse efter fødsel

  Efter fødslen til tvillingerne søgte kvinden om skilsmisse, og anklagede hendes mand for at benægte faderskabet. Moderen var nu flyttet sammen med elskeren, som manden hævdede, var faderen til de to børn, for at slippe for at betale børnepenge.

  DNA-test

  En DNA-test fastslog at begge fædre havde både ret og uret. Manden var far til drengen, mens den tidligere elsker og nuværende samlevende var far til pigen.

  Syvende gang

  – Det er kun det syvende tilfælde i verden. De sjældne tilfælde er mulige, når en kvinde har ægløsning og sex med flere indenfor kort tid, producerer to æg og har sex med to partnere i en kort periode, siger doktor Piotr Koziol fra Retsmedicinsk Institut i Lublin, der har gennemført DNA-testen.

  De lokale medier skriver at den nye familie har det godt.