Ekstra fly til Rom i denne weekend

  Polen_LOT_fly_til_evakuering_Martin_Bager_0

  Interessen for at følge ceremoni i Vatikanet i morgen for den afdøde polske pave John Paul II, har fået det nationale luftfartsselskab til at indsætte ekstra fly. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  WARSZAWA: Der er indsat ekstrafly i weekenden mellem Warszawa og Rom på baggrund af saligkåringen af den tidligere polske pave John Paul II i morgen.


  Det polske luftfartsselskab LOT oplyser, at interessen for at deltage i saligkåringen af den tidligere polske pave John Paul II, er så stor, at selskabet har sat ekstrafly og charterfly ind for at dække behovet.

  Flere fly

  Udover de ordinære daglige forbindelser til den italienske hovedstad fra Warszawa og Krakow, har LOT sat flere fly ind til hver afgang.

  Ekstra charter

  I dag og den 3. maj er der indsat yderligere fire fly. Derudover er alt disponibelt materiel sat ind til ekstra ordinære charterafgange, der finder sted fra Krakow, Katawice og Warszawa.

  Præsident fly

  Den polske præsident Bronislaw Komorowski har sit eget fly, og vil også være i Vatikanet i morgen, når John Paul II skal saligkåres.