EM-medaljer til Polen og Danmark

Lotte_Friis_i_World_championships_Shanghai_2011

Danmark med bl.a. Lotte Friis, har nu vundet 11 medaljer ved EM i svømning i Polen. I dag vandt pigerne guld i 4 x 50 m medley. Arkivfoto.

SZCZECIN: Danmark og Polen sikrede sig i dag medaljer ved EM i svømning, der finder sted i Polen.

Der blev medaljer til både Polen og Danmark i dag ved EM i svømning i Szczecin. Det var i 4 x 50 medley for kvinder.

Polen og Rusland

Danskerne lagde hårdt ud i de indledende heat, men var i hård konkurrence med både Rusland og Polen, hvis mandskaber der blev bakket op af et stærkt og højtråbende hjemmepublikum, skriver eb.dk.

Lille margen

Danmark sikrede sig guld ved at vinde den afgørende spurt i finalen med 40 hundrededele sekunder foran Rusland. De polske piger fik en tredje plads og en bronze-medalje.

Det er danskernes 11. medalje ved EM i svømning i Polen.