Første fodboldkamp på nyt nationalstadion onsdag

Warszawa_stadion_0

Den første fodboldkamp på det nye nationale stadion i Warszawa bliver en venskabskamp mellem Polen og Portugal på onsdag. Samme aften møder Danmark, ligeledes i en venskabskamp, Rusland. Arkivfoto.

LÆS  VM-fodbold succes for Polen og Robert Lewandowski

WARSZAWA: Onsdag den 29. februar spilles den første fodboldkamp på det nye nationale stadion, hvor der skal spilles åbningskamp til EM 2012.

LÆS  FIFA og UEFA giver sig og udelukker Rusland helt

Borgmesteren i Warszawa, Hanna Gronkiewicz-Waltz, Borgernes Platform (PO) har nu bekræftet, at der spilles fodbold landskamp mellem Polen og Portugal den 29. februar på det nye nationale stadion i Warszawa. Samme dag spiller Danmark mod Rusland i Parken.

Chefen fyret

Åbningen skulle være fundet sted sidste år, og tidligere på måneden blev en planlagt pokalfinale o fodbold mellem Legia Warszawa og Wisla Krakow aflyst. Den nye stadion havde ikke fået de fornødne godkendelser, og den yderligere forsinkelse betød, at chefen måtte forlade sin stilling.

Ingen ligakampe før EM

Udover venskabskampen mellem Portugal og Polen på onsdag, bliver den næste fodboldkamp på det nye stadion, åbningskampen til EM 2012 i fodbold, den 8. juni. Der vil ikke blive spillet andre kampe på det nye stadion før.

LÆS  Polen straffes fordi de ikke vil spille VM-fodbold mod Rusland

LÆS  Polen fik point i første opgør ved fodbold-VM