Hedebølge på vej til Polen

  07_Sol_strand_og_Stettin_120_0

  Det bliver varmt i den kommende tid. Sidst på ugen varsles der temperaturer på op mod 40 grader, og onsdag kan der kommer storme og kraftig regn. På stranden i Sopot er de klar med palmerne, og det har de været længe. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


  WARSZAWA: Meteorologerne varsler hedebølge i Polen i den kommende uge. Onsdag varsles der storm og regn i dele af Polen.


  Sommeren er ved at få sit tag i Polen efter en meget sløj start. Polen har haft et meget dårligt sommervejr i år indtil nu.
  Men med temperaturer på op mod 30 grader i weekenden er det ved at ændre sig, og nu varsles der ligefrem hedebølge i Polen.

  Op til 40 grader

  Tirsdag vil temperaturerne stige til omkring 35 grader mange steder, og ifølge prognoserne stiger temperaturerne til næsten 40 grader i flere regioner i Polen.

  Regn og storme

  Meteorologerne fra IMGW advarer også om, at der i nogle regioner i Polen, onsdag kan komme mange storme og kraftig regn, når varmen slår igennem.

  Varme til hele Polen

  Et stort område med lavtryk har dannet sig ved Hviderusland, og når det støder samme med områder med højtryk mod vest, opstår der vinde der vil få varmen til at ramme hele Polen.