Lech Poznan videre efter uafgjort mod Juventus

Lech_Poznan_er_videre_efter_uafgjort_med_Juventus

Artjoms Rudnevs mål fik temperaturen til at stige på det iskolde stadion i Poznan Foto: Lech Poznan

POZNAN: Lech Poznan spillede på hjemmebane 1-1 med storklubben Juventus og er klar til ottendedels finalerne.

Længe så det ud til, at Lech Poznan ville vinde kampen, da holdet onsdag aften mødte italienske Juventus på hjemmebane.

Allerede efter 12 minutter bragte Artjoms Rudnevs hjemmeholdet foran med 1-0.

Stillingen holdt indtil, der var spillet 84 minutter. Så slog Vincenzo Iaquinta til for Juventus og udlignede til 1-1.

Videre i turneringen

Resultatet betyder, at Lech Poznan er klar til ottendedels finalerne i turneringen Europa League, uanset hvordan det går i de sidste gruppekampe, som spilles 16. december.

Efter runden onsdag har Lech 8 point, mens Juventus har 5. Dermed kan det italienske hold nå samme pointtal som Lech Poznan, hvis det på hjemmebane slår Manchester City, og polakkerne samtidig taber til Austria Salzburg i Østrig.

Resultaterne er dog uden betydning. Ender de to hold med otte point hver, tæller de indbyrdes kampe, og da den første i Italien sluttede 3-3, går Lech Poznan videre på reglen om udebanemål.

Lech ligger nummer 2

Manchester City overtog gruppens førsteplads efter en sejr på 3-0 over Austria, mens Lech Poznan ligger nummer to.