Legia videre i Europa League efter vanvittig kamp i Moskva

Legia_Warszawa_gik_sensationelt_videre_i_Europa_League

Janusz Gol header bolden forbi den russiske målmand. Foto: Legia Warszawa

MOSKVA: Et mål i dommerens overtid sendte sensationelt Legia Warszawa videre til gruppespillet.

Efter en sejr på 3-2 på udebane over Spartak Moskva er Legia Warszawa klar til gruppespillet i Europa League.

På forhånd så opgaven meget svær ud for det polske hold.

I Warszawa spillede de to hold 2-2, og Legia skulle derfor vinde på udebane eller score mindst tre mål og opnå uafgjort.

Fra slemt til værre

Situationen gik i løbet af kampens første 27 minutter fra slemt til værre.

Da havde Spartak Moskva bragt sig foran med 2-0.

Allerede to minutter senere scorede Micha Kucharczyk Legias første mål, og et par minutter inden pausen udlignede Maciej Rybus til 2-2.

Mål i overtiden

Den stilling holdt gennem kampens anden halveg, og alt tydede på, at de to hold skulle ud i forlænget spille tid.

Men i dommerens tillægstid dukkede forsvarsspilleren Janusz Gol op i russernes straffesparksfelt og headede bolden ind til slutresultatet 3-2.

Legia Warszawa skal nu spille med i gruppespillet i Europa League.

Slask er ude

Det andet polske hold i play-off runden, Slask Wroclaw scorede også i dommerens overtid.

Dermed endte kampen på udebane mod Rapid Bucarest 1-1.

Resultatet var dog ikke nok til at Slask gik videre. Rumænerne vandt den første kamp i Wroclaw med 3-1.