Legia Warszawa blev ydmyget hjemme

  dortmund

  Det var ingen polsk jubel under kampen mellem Legia Warszawa og Borussia Dortmund. Til gengæld var tyskerne glade for en stor udebanesejr i det første opgør i Champions League. Arkivfoto.


  WARSZAWA: For første gang i 21 år fik en polsk fodboldklub adgang til Champions League slutspillet, men det blev en trist debut.


  Onsdag aften mødte Legia Warszawa tyske Borussia Dortmund på hjemmebane i den første kamp i gruppe F i Champions League slutspillet.

  0 – 6

  Borussia Dortmund kom meget hurtigt foran i kampen, og Legia Warszawa måtte se sig besejret med hele 6 – 0 på hjemmebanen i den polske hovedstad.

  21 år siden

  Det er første gang siden sæsonen 1995/96 at et polsk hold var med i den fornemme turnering. Men sjovt blev det ikke med polske øjne. Stemningen blev ikke bedre af, at hooligans forsøgte at lave ballade. Se filmklip herunder.

  SE BALLADE
  Eksternt link: Hooligans ved Warszawa – Dortmund

  Skidt formkurve

  Legia Warszawa har ikke kun problemer med europæiske storklubber. Klubben ligger også i bunden af den polske liga, selvom de vandt turnering og pokalen i sidste sæson. Se højdepunkter fra kampen mod Borussia Dortmund.

  SE KAMPEN
  Eksternt link: Warszawa – Dortmund