Legia Warszawa i svær Europa League gruppe

legia-warszawa-polen
Der var stor jubel, da Legia Warszawa kvalificerede sig til Europa League. Fredag blev modstanderne fundet, og det er stærke modstandere hovedstadsklubben skal op i mod. Foto: Legia Warszawa.

WARSZAWA: Legia Warszawa er kvalificeret til Europa League slutspillet, og skal op mod italiensk, britisk og russisk tophold i gruppe C.

Legia Warszawa vandt over tjekkiske Slavia Prag i den sidste kamp hjemme, og kvalificerede sig dermed til slutspillet i Europa League.

Den aserbajdsjanske angriber Mahir Emreli sikrede sejren med to mål i det 59. og 70. minut af kampen. Tjekkerne kom foran 1 – 0 i første halvleg, men Slavia Prag blev reduceret til ti mand.