Legia Warszawa klar til næste runde i Europa League

Legia_Warszawa_går_videre_fra_gruppespillet_i_Europa_League

Miroslav Radovic scorede to gange for Legia Warszawa. Foto: Legia Warszawa

WARSZAWA: Med en sejr over Rapid Bukarest er Legia Warszawa klar til næste runde i Europa League, selvom der stadig mangler to kampe i gruppespillet.

Legia Warszawa vandt torsdag på hjemmebane med 3-1 over rumænske Rapid Bukarest.

Hele 30.800 tilskuere overværede en dramatisk kamp, hvor gæsternes Dan Alexa allerede i det 26. minut fik rødt kort efter at have slået en polsk spiller i ansigtet med albuen.

To mål af Radovic

Selvom Legia var en spiller i overtal, lykkedes det først holdet at komme foran efter pausen, hvor Miroslav Radovic scorede.

Rapid udlignede efter 65 minutter, men fire minutter senere bragte Radovic med sit andet mål igen Legia foran.

Indskifter røg ud

Janusz Gol blev skiftet ind for Legia midt i anden halveg, men efter to gule kort i løbet af et kvarter, røg han ud igen.

Begge hold sluttede med ti mand, mend Legia fik flest mål. I overtiden gjorde Michał Kucharczyk.

Legia Warszawa mangler stadig at spille to kampe i gruppespillet, men er efter sejre sikker på at gå videre sammen med hollandske PSV Eindhoven.

De to hold mødes 30. november.

Wisla tabte

Det andet andet polske hold i Europa League, Wisla Krakow, tabte i England med 1-4 mod Fulham.

Andraz Kirm scorede for Wisla, som fortsat ligger sidst i gruppen.