Legia Warszawa tabte ude mod Ronaldo og Real Madrid

ronaldo_legia_warszawa_real_madrid

Ronaldo og Real Madrid gav Legia Warszawa en afklapsning på 5 – 1 i aftenens kamp i Spanien. Returkampen i Warszawa spilles uden publikum, og den polske hovedstadsklub er fortsat uden point i Champions League turneringen. Foto: UEFA/Screen

MADRID: Det blev som ventet til en afklapsning til Legia Warszawa i Champions League udekampen mod Ronaldos Real Madrid.

Det var Real Madrid der kom bedst fra start, da Gareth Bale bragte spanierne foran med efter 15 minutters spil. Men blot fire minutter senere kom Legia Warszawas Tomasz Jodlowiec på måltavlen, men uheldigvis ved et selvmål, som gjorde den polske målmand chanceløs. 2 – 0 efter 19 minutters spil.

Polsk scoring

Tre minutter senere fik polakkerne tildelt straffespark, som blev eksekveret af Mirosla Radovic til stilling 2 – 1 i hjemmeholdets favør.
Da der var spillet 37. minutter, blev der scoret igen. Denne gang af Marco Asensio til stillingen 3 – 1. Det var også resultatet ved pausen.

Målfest fortsætter

Men de spanske mestre ville mere. Efter 66 minutters spil var det Real Madrids Lucas Vazquez der scorede til stillingen 4 – 1, efter en anden halvleg med hårdt spil, og hvor der blev uddelt tre advarsler. Blandt andet til topscorer Ronaldo. Det blev til 5 -1 til Real Madrid i det 84. minut på et mål af Alvoro Morata. Det var også resultatet da kampen blev fløjtet af efter tre minutters tillægstid.

Svær gruppe

Legia Warszawa er nu helt i bunden af Champions League puljen, som anses for at være en af de sværeste i CL. Polakker har stadig nul point i gruppen der føres af Borussia Dortmund.

Returopgør uden publikum

Legia får heller ikke megen hjemmebanefordel, når Real Madrid kommer til Warszawa. Klubben har fået en dom af UEFA på grund af optøjer ved en tidligere kamp, og trods polsk anke står fodboldorganisationen fast på beslutningen: Ingen hjemmepublikum til CL-kampen mod Real Madrid i Warszawa.