Legia Warszawa vandt pokalen

legia_warszawa_pokal_vinder_2016_fodbold

Legia Warszawa vandt den polske fodbold pokal for 18. gang ved at besejre Lech Poznan mandag på det nationale fodboldstadion. Foto: Legia Warszawa.

WARSZAWA: For andet år i træk var det hovedstads fodboldklubben Legia Warszawa der vandt den polske pokalfinale.

Mandag vandt Legia Warszawa for andet år i træk den polske pokalfinale på det nationale PGE stadion i Warszawa.

Advarsel og mål

Modstanderen var Lech Poznan, der måtte se sig besejret med 1 – 0. Aleksandar Prijovic fra Legia fik en advarsel i det 38. minut, men gjorde skaden god igen ved at score for sit hold i det 69. minut. Aleksandar Prijovic blev dermed dagens helt med kampens eneste mål.

Ballade

Efter scoringen gik Legia-tilhængerne amok med romerlys, og flere fans stormede ind på banen, hvilket er et stort brist på sikkerheden på det nye stadion. Dommeren var rasende, og kampen var afbrudt i nogle minutter.

Det var 18. gang Legia Warszawa vandt den polske pokalfinale. Kampen om den polske pokal i fodbold har udspillet sig hvert år siden 1950.