legia_warszawa_dortmund_polennu

Legia Warszawa scorede fire gange på udebane i Champions League opgøret mod Dortmund på tysk græs. Men det var ikke nok til at få point med hjem fra Tyskland. Foto: Legia Warszawa.


DORTMUND: Legia Warszawa kom foran på udebane, og selv om det blev til fire polske mål, var det ikke nok til at få point med hjem.


Legia Warszawa var tirsdag aften med i et sandt målorgie på udebane mod Borussia Dortmund i Champions League (CL) kvalifikationen. Selv om polakkerne bragte sig foran efter 10. minutters spil, og selv om Legia Warszawa fik score fire gange, så var det langt fra nok til at få point med hjem fra Tyskland. Kampen endte 8 – 4 til Dortmund.

Syv mål i første halvleg

Efter den polske chokstart udlignede Dortmund efter 17. minutters spil, og blot et minut efter igen stod der 2 – 1. To minutter senere nettede tyskerne igen til stillingen 3 – 1, inden polakkerne halede lidt ind med et mål til 3 – 2 fire minutter senere. Ved halvlegens afslutning stod der 5 – 2 til Dortmund.

Ny målrekord

Målfesten fortsatte i anden halvleg til slutresultatet 8 – 4 til Borussia Dortmund over Legia Warszawa. 12 mål i en topkamp på det niveau er ikke hverdagskost. Det er første gang der er scoret så mange mål i en CL-kamp.

Bundplacering i gruppen

Trods de mange mål tirsdag aften, står det skidt til for polakkerne i Champions League gruppen. Efter dagens kampe i puljen er stillingen:

Dortmund 13 point
Real Madrid 11 point
Sporting Lissabon 3 point
Legia Warszawa 1 point