Legia Warszawa vinder det polske mesterskab

legia_warszawa_fan_2016

Et stærkt hjemmepublikum var med til at give Legia Warszawa sejren i dagens kamp mod Szczecin, der gav hovedstadsklubben titlen som Polens bedste herre fodboldhold. Arkivfoto.

WARSZAWA: Legia Warszawa kunne i dag fejre klubbens 100 års jubilæum med et polsk fodbold mesterskab. For to uger siden vandt klubben pokalfinalen.

Legia Warszawa vandt søndag det polske mesterskab, ved at besejre modstanderne fra Szczecin med 3 – 0 på hjemmebane. Men det var et selvmål i det 14. minut fra modstanderne, der bragt hovedstadsklubben foran. En stilling der dog holdt halvlegen ud.

Sen afgørelse

Stillingen holdt indtil syv minutter før ordinær tid i anden halvleg, hvor Nemanja Nikolic scorede til 2 – 0. Og bare tre minutter senere gjorde Kasper Hämäläinen det til slutresultat 3 – 0.

– Spillet behøver ikke at være smukt, for vi var nødt til at vinde, sagde Piast Gliwice til Canal + lige efter kampen.

The double

Legia Warszawa der i år kan fejre klubbens 100 års jubilæum, vandt også fornylig den polske pokalfinale over Legia Poznan.