Lewandowski redder Polen med sen scoring

lewandowski_fodbold_polen

Det var ikke nok til en polsk sejr, at anfører Robert Lewandowski scorede to gange (3. minut og 94. minut) i udekampen mod Skotland. Arkivfoto.

GLASGOW: Robert Lewandowski var på pletten og reddede Polen fra nederlag i det 94. minut i EM-kampen mod Skotland.

Det var den altid målfarlige Robert Lewandowski, der åbnede kampen med en scoring efter bare 3 minutters spil, og det var såmænd også den målrige Bayern München-angriber, der lukkede kampen med en scoring i overtiden, da Polen på udebane spillede 2-2 mod Skotland i kvalifikationen til EM 2016.

Farvel til Skotland

Det uafgjorte resultat betyder, at Skotland ikke længere har muligheden for at komme med til slutrunden i Frankrig, og de to direkte billetter går til enten Tyskland, Polen eller Irland, der er de tre tophold i gruppen. Tyskland har nu 19 point, mens Polen og Irland nu har 18 point.

Gyserafslutning

Dermed venter en uhyre spændende match i sidste runde, hvor Polen på hjemmebane tager imod Irland. En sejr vil endegyldigt være nok til at kvalificere sig til EM, mens et uafgjort resultat også kan være nok til at Polen komme med til Frankrig.