Lewandowski valgt til årets sportsudøver i Polen 2015

  Robert_Lewandowski_Polen_polennu

  Robert Lewandowski sikrede sig i efteråret en plads i Guiness rekordbog med fem mål på ni minutter i den tyske Bundesliga. Arkivfoto.


  WARSZAWA: Fodboldspiller Robert Lewandowski er valgt til årets sportsudøver i Polen 2015, mens de polske håndboldherrer blev årets hold.


  Fodboldspilleren Robert Lewandowski, der er kaptajn for det polske landshold og til daglig spiller for tyske Bayern München, er blevet valgt til Polens bedste sportsudøver 2015 i en afstemning gennemført af TVP og Przeglad Sportowy blandt polske sportsfans.

  Guiness Rekordbog

  Lewandowski sikrede sig i efteråret en plads i Guiness Rekordbog, da han på ni minutter scorede ikke mindre end fem mål i en kamp i den tyske Bundesliga.

  Kvinder nummer to og tre

  De polske fans stemte to kvinder ind på anden og tredjepladsen over polske sportsudøvere i 2015. Kuglestøder Anita Wlodarczyk kom ind på andenpladsen med sin overlegne guldmedalje fra VM i atletik i Beijing i august måned.

  Tennisdarlingen Agnieszka Radwanska blev stemt ind på en tredjeplads efter hendes sejr i WTA finalen i november.

  Årets hold til EM på hjemmebane

  De polske håndboldherrer fik titlen som årets sportshold i Polen 2015 efter deres bronzemedalje ved VM i Katar.

  Titlen viser, at de polske håndboldherrer har deres fans med sig, når de fra på fredag spiller håndbold EM på hjemmebane i Polen, hvor også Danmark deltager.