Medlemsfremgang for Dansk-polsk Handelskammer

  Egil_Rindorf_PDCC_Maja_Giannoccaro_polen_polennu

  Formanden for Dansk-polsk Handelskammer Egil Rindorf, er tidligere chef i Nordea i Polen. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Det polske luftfartsselskab LOT og Jyske Bank, er nogle af de virksomheder der for nylig har meldt sig ind i Dansk-polsk Handelskammer (PDCC).


  Interessen for Polen, og eksport til Polen fra Danmark er stigende. I al fald kan Dansk-polsk Handelskammer notere aktuel fremgang i antallet af medlemmer.

  Nye muligheder

  – Mange danske virksomheder har fået øjnene op for de store afsætningsmuligheder der er på det store nærmarked Polen, siger Egil Rindorf, der har været formand for PDCC i snart et år.

  Gruppen af nye medlemmer tæller også advokatfirmaet Advodan, virksomheden Regus, der udbyder kontorpladser i både Danmark og Polen samt LSJ Group, der formidler arbejde på tværs af landegrænser, hedder det i seneste nyhedsbrev fra Polsk-dansk Handelskammer.

  København og Herning

  PDCC arrangerer events for medlemmer i Polen og Danmark. I næste uge holder PDCC events i København og Herning om investeringer i Polen.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Dansk-polsk Handelskammer hjemmeside