Egil_Rindorf_PDCC_Maja_Giannoccaro_polen_polennu

Formanden for Dansk-polsk Handelskammer Egil Rindorf, er tidligere chef i Nordea i Polen. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


KØBENHAVN: Det polske luftfartsselskab LOT og Jyske Bank, er nogle af de virksomheder der for nylig har meldt sig ind i Dansk-polsk Handelskammer (PDCC).


Interessen for Polen, og eksport til Polen fra Danmark er stigende. I al fald kan Dansk-polsk Handelskammer notere aktuel fremgang i antallet af medlemmer.

Nye muligheder

– Mange danske virksomheder har fået øjnene op for de store afsætningsmuligheder der er på det store nærmarked Polen, siger Egil Rindorf, der har været formand for PDCC i snart et år.

Gruppen af nye medlemmer tæller også advokatfirmaet Advodan, virksomheden Regus, der udbyder kontorpladser i både Danmark og Polen samt LSJ Group, der formidler arbejde på tværs af landegrænser, hedder det i seneste nyhedsbrev fra Polsk-dansk Handelskammer.

København og Herning

PDCC arrangerer events for medlemmer i Polen og Danmark. I næste uge holder PDCC events i København og Herning om investeringer i Polen.

LÆS MERE
Eksternt link: Dansk-polsk Handelskammer hjemmeside