Polske_huse

WARSZAWA: De mest usædvanlige huse, der i løbet af de sidste år blev bygget i Polen, præsenteres på en udstilling i den polske hovedstad.

(Visited 1 times, 1 visits today)
LÆS  Påskeliljer for Warszawa på sidste arbejdsdag


Udstillingen om moderne eller usædvanlige polske huse, åbnede torsdag i Museum for Moderne Kunst i Warszawa. Udstillingen giver et overblik over de seneste tendenser inden for nutidig polsk arkitektur. Udstillingen viser udvalgte huse, der adskiller sig fra andre ved deres form, byggemateriel eller ved en usædvanlig beliggenhed.

Forskellige huse

De præsenterede huse har et specielt, lokalt præg. Arkitekterne, der står bag dem, blev inspireret af det polske landskab og folkets arkitektur. Nogle af bygningerne anvender de nyeste økologiske teknologier, mens andre er bygget billigt, og kan være en inspiration til dem, der planlægger at bygge billigt.

Diskussion om arkitektur

Udstillingen har til formål bl.a. at udløse en diskussion om en funktionel og bæredygtig arkitektur, som tilpasses til menneskers behov. Udstillingen vil ledsages af en række foredrag og paneldebatter.

Udstillingen åbnede torsdag i Warszawa og fortsætter frem til den 28. august. Herefter fortsætter udstillingen til Berlin og Wien.

(Visited 1 times, 1 visits today)
LÆS  Nye afsløringer om Kaczynski-misbrug af statens fly