Mystik om polsk forretnings-mands død i Moskva

  mord_i_moskva

  I februar blev den russiske oppositionspolitiker Boris Nemtsov myrdet på åben gade i Moskva i nærheden af den Røde Plads. Det polske parlament vil ikke efterforske mordet. I denne uge blev en polsk forretningsmand dræbt i Moskva, men der er modstridende forklaringer på dødsårsagen. Arkivfoto.


  MOSKVA: En 45 årig polsk forretningsmand er fundet død i Moskva, men der er modstridende forklaringer om dødsårsagen.


  Russiske medier skriver, at den 45-årige forretningsmand George Ostapchuk er fundet død i sin lejlighed i Moskva.

  Ikke en forbrydelse

  Den officielle forklaring fra russisk tv er at polakken blev ramt af et hjertestop, og ifølge den russiske efterretningstjeneste er der ingen grund til at tro, at døden skyldes en forbrydelse.

  Død i badekar

  Men de russiske medier kommer med modstridende oplysninger. Et medie skriver, at han blev fundet død i et badekar, og at der var blodspor i lejligheden samt en stor mængde pengesedler, der lå spredt ud over boligen.

  Øl orgie?

  Andre russiske medier skriver, at han blev fundet i en blodpøl med kvæstelser i hovedet. Samme medie hævder, at der lå over hundrede tomme ølflasker i lejligheden.

  Chokolade konge

  Ostapchuk boede alene i sin leje lejlighed i Moskva, hvor han har boet i otte år. Han er chef for verdens største chokoladeprocent i Rusland, og har netop indgået en række nye aftaler.