Nemmere finansiering for danskere i Polen

  Danmarks_ambassadør_i_Polen_Steen_Hommel_og_Freya_Petersen_polennu

  Danmarks ambassadør i Warszawa, Steen Hommel, byder velkommen til en konference om finansiering på ambassaden torsdag morgen. Her er Hommel sammen med lederen af ambassadens kommercielle afdeling, Freya Petersen, under et besøg i Gdansk. Foto: Gdansk Havn Information.


  WARSZAWA: Finansiering og penge-håndtering i Polen giver danske virksomheds-ledere grå hår i hovedet.
  Nu kommer den danske ambassade i Polen dem til hjælp.


  Den danske ambassadør i Warszawa, Steen Hommel er vært, når Danish Business Forum inviterer virksomheder og andre interesserede til et morgenseminar torsdag på ambassaden i Warszawa under titlen Større Sikkerhed (Greater Security).

  Store udfordringer i finans

  – Arrangementet udspringer af den aktuelle situation på det finansielle marked, hvor danske virksomheder møder større og større udfordringer i forhold til at rejse nødvendig kapital og sikre deres finansielle transaktioner. Det er en problemstilling med mange facetter, men heldigvis også flere mulige løsninger, som de deltagende til arrangementet kan tygge lidt på, mens de nyder en kop kaffe og en croissant, siger Maja Bæk Andersen fra Danmarks ambassade i Warszawa til polennu.dk.

  Ambassadør velkomst

  Det er den danske ambassadør der byder velkommen til morgen arrangementet, og han bliver fulgt af indlæg formiddagen igennem med bl.a. vicedirektøren for Danske Bank i Polen, Dariusz Stryjewski og partner Pawel Tomasik i det dansk/polske advokatfirma Peter Nielsen, Law Office. Eksport Kredit Fonden vil også give virksomheder indsigt og værktøjer til at håndtere og optimere deres finansielle transaktioner i Polen, oplyser ambassaden.

  Bred vifte af finansiering

  – Vi vil både fokusere på eksterne finansieringsmuligheder, interne optimeringsmuligheder, juridiske såvel som forsikringsmæssige aspekter. Forventningerne er, at oplægsholderene skal give et snapshot af markedet her og nu samt præsentere konkrete værkstøjer. Der vil således under arrangementet være rig mulighed for dialog mellem alle deltagende og for at dele ud af egne erfaringer, siger Maja Bæk Andersen fra Danmarks ambassade i Warszawa til polennu.dk.

  SE PROGRAM
  polennu.dk: Seminar på den danske ambassade om finansiering

  LÆS MERE
  Eksternt link: Danmarks ambassade: Tilmelding