Ny film med Jaroslaw Kaczynski i hovedrollen

  Billede_fra_filmen_'Leader'_Jaroslaw_Kaczynski_polen_polennu

  En scene fra filmen med Jaroslaw Kaczynski, der fremstilles som en stor leder i sin egen bog, og i en 40 min lang film, som partiet Lov og Retfærdighed har lavet for ham, knap to uger før valget i Polen. Screendump: The Leader.


  WARSZAWA: Med mindre end to uger til det polske valg, udkommer oppositionslederen Jaroslaw Kaczynski nu i bogform og på film.


  Formanden for Lov og Retfærdighedspartiet (PiS) Jaroslaw Kaczynski har hovedrollen i en ny 40 minutters dokumentarfilm med titlen ’Lederen’ – der havde premiere i aftes i Warszawa Multikino.

  Bog i handlen

  Senere på ugen kommer en bog med titlen: Mine drømme om Polen – i handlen. Den er skrevet af Jaroslaw Kaczynski, som dermed får debut som forfatter til en bog, skriver dagbladet Rzeczpospolita. Avisen skriver også at Kaczynski har brugt lang tid på den 200 sider store bog.

  Forfatter debut

  Bogen handler om forfatterens, altså oppositionslederens, syn på fremtiden for Polen, og de politiske muligheder. I bogen langer Kaczynski også ud efter sine politiske rivaler.

  Den tidligere statsminister har skrevet debatindlæg og afhandlinger, men det er første gang han udgiver en bog.

  Bogen indeholder også filmen i DVD-format.

  Valgkamp

  Der er valg til parlamentet i Polen den 9. oktober, og Kaczynski har halet ind på landets statsminister og Borgernes Platform (PO) i de seneste målinger.

  SE FILM-TRAILER
  Eksternt link: Film-trailer for Jaroslaw Kaczynski: Lederen (polsk)