Ny formand for polennu-gruppen

  Ole_Paaske,_direktør_Aarhus_Lufthavn_Gdansk_Polen_polennu

  Ole Paaske har erfaringer med dansk-polske forbindelser. I sin tid som direktør for Aarhus Lufthavn fik han etableret flyruter mellem den jyske hovedstad og den polske havneby Gdansk. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den tidligere direktør for Aarhus Lufthavn, Ole Paaske, er tiltrådt som ny bestyrelsesformand for polennu.gruppen.


  Efter fem år med daglige nyheder skal den kommercielle indsats i polennu.dk udbygges, siger Ole Paaske der er ny arbejdende bestyrelsesformand for polennu.gruppen.

  Høje læsertal

  – polennu.dk konceptet har gennem fem år med høje læsertal vist sin bæredygtighed, derfor vil vi søge at udbygge konceptet regionalt i Polen, og vi vil også arbejde med udvikling af andre medier, der kan være med til at styrke båndene mellem Polen og Danmark, siger Ole Paaske.

  Eksport af polennu.dk

  – Vi vil også tilbyde andre lande og regioner vort koncept, som nu gennem fem år har vist sin absolutte berettigelse. Der er et stort behov og et kommercielt grundlag for bilaterale medier, medier som polennu.dk. Derfor er det oplagt, at vi videreudvikler den dansk-polske succes til andre lande og regioner, siger Ole Paaske.

  Kendt i rejsebranchen

  Ole Paaske, der er et kendt ansigt i rejsebranchen – senest som direktør for Aarhus Lufthavn – blev valgt på en generalforsamling i ejerkredsen fredag. Den hidtidige formand, Erik Storm, fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

  Dansk-polsk advokat med

  Den danske advokat, Peter Tærø Nielsen, der siden 1991 har drevet advokatvirksomhed i Polen og i endnu længere tid i Danmark, indtræder ligeledes i bestyrelsen med virkning pr 1. november. Endvidere er chefredaktøren for polennu.dk Jens Mørch medlem af bestyrelsen.

  polennu.gruppen er medlem af Skandinavisk-Polsk Handelskammer (SPCC) og Polsk-dansk Handelskammer (PDCC). Den nyvalgte formand, Ole Paaske, bliver polennu.gruppens repræsentant i organisationerne.