Ny polsk sejr ved håndbold-VM for kvinder

polen-angola

Karolina Siodmiak sender bolden henover det angolanske forsvar.

ZRENJANIN: De polske kvinder hentede en sejr på 32-23 over Angola ved

verdenmesterskaberne i håndbold.

Det blev til polsk sejr på 32-23, da holdet mødte Angola i den tredje kamp ved verdensmesterskaberne i håndbold for kvinder.

De afrikanske mestre fra Angola hang på de første ti minutter til stillingen 6-6, men derefter trak Polen stille og roligt fra og førte ved pausen med 18-13.

Polen dominerede

I anden halveg fortsatte polakkerne med at dominere, og kampen sluttede med en polsk sejr på 11 mål.

Katarzyna Koniuszaniec og Kinga Grzyb blev topscorere for Polen med hver syv mål.

En uforudsigelig modstander

På pressemødet efter kampen sagde Polens danske landstræner, Kim Rasmussen:

– Det var en meget vigtig kamp for os, og den var også svær, fordi Angola er en uforudsigelig modstander med en spillestil, som er meget anderledes end andre holds.

En af de polske spillere, Anna Wysokinska, tilføjede:

– Vi kunne ikke tillade os at være overmodige, for det kunne koste dyrt mod en rigtig god modstander. Jeg synes, vi spillede godt og firtjente at vinde kampen.