wizz_gdansk_lech_walesa_lufthavn_airport
Det ungarske flyselskab Wizz Air, genoptager alle flyvninger til og fra Polen i den kommende uge. Wizz Air flyver fra Billund Lufthavn til Gdansk, Warszawa og Krakow. Arkivfoto.
GDANSK: Lech Walesa lufthavnen har rundet to millioner passagerer i juni, og har hver eneste måned i år haft tocifret vækst i procent i forhold til sidste år.
LÆS  Polen-ekspert: Et præsidentvalg for eller imod EU


Lech Walesa Airport Gdansk har sat ny rekord. I juni passerede lufthavnen to millioner gæster i år, og ved månedens afslutning var det første halvårs antal rejsende på 2.089.947 passagerer.

14,2 procent vækst

Tallet betyder, at Lech Walesa lufthavnen har haft en vækst på 14,2 procent sammenlignet med samme periode året før. De 800.000 gæster kom i førstekvartal, men den største vækst lå i anden kvartal. Lufthavnen har i år haft to-cifret vækst i procent fra måned til måned, sammenlignet med året før.

København femte størst

Warszawa er den destination som flest rejser til fra Gdansk, mens København indtaget en femte plads med 87.831 passagerer i det første halve år. SAS er eneste selskab på ruten og har flere daglige afgange.

Direkte fra Billund

Jyder og fynboer kan rejse direkte til Lech Walesa lufthavnen fra Billund/LEGOLAND lufthavnen tre gange om ugen med lavprisselskabet Wizz Air.

LÆS  Polen markerede årsdag for første frie valg
LÆS  Lavprisfly hver dag mellem Gdansk og København