Ny udgave af Turen går til Polen er på gaden

  Turen_går_til_Polen_polennu

  Turen går til Polen er udgivet for 11. gang af Politikens Forlag. Foto: Peter Malberg, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den mest efterspurgte serie af rejsebøger i Danmark, Turen går til…, er udkommet med en ny udgave om Polen.


  Politikens populære serie af rejsebøger, Turen går til…, har sendt en ny udgave om Polen på gaden. Det er den 11. udgave af Turen går til Polen, der nu afløser den seneste udgave fra 2009, som er udsolgt fra forlaget.

  Udpluk fra Polen

  Selv om Turen går til Polen er på 156 sider, er det ikke nok til at beskrive alle turist-stederne i Polen, det er landet ganske enkelt for stort til, men den nye udgave af Turen går til Polen giver et godt indblik i nogle af de mest spændende steder, ligesom den rummer mange nyttige rejsetips.

  Hovedstadens forandring

  Turen går til Polen indeholder generelle og væsentlige informationer om at besøge Polen som turist. I beskrivelserne lægges der især vægt på hovedstaden Warszawa, som har gennemgået omfattende forandringer fra kommunismens betonbygninger til den moderne storbys bygninger i glas og stål.

  Turen går til natur

  Turen går til Polen tager også læserne med til Krakows middelalderby, til en dukkert ved Østersøens strande i blandt andet Gdansk, Sopot og Kolobrzeg – og til naturoplevelser i Tatra og Sudeter-bjergene. Turen går til Polen går også til Polens enestående urskov Bialowieza, der er på Unesco-listen.

  Solo-forfatter

  Den tiende udgave af Turen går til Polen blev i 2009 skrevet af forfatterparret Lise Hannibal og Vibe Bjørling Termansen, men i den nye udgave står Lise Hannibal alene for forfatterskabet.

  Nyt hver gang

  – Polen er ikke stået stille de sidste 25 år. Jeg bliver hele tiden overrasket over alt det der er sket, når jeg kommer på besøg, sagde Lise Hannibal ved en præsentation af den nye Turen går til Polen for nylig.

  Specialist i Polen

  Lise Hannibal er cand. mag. i polsk og har skrevet speciale om Polen’s forhold til EU, en opgave der udløste et 11-tal. Lise Hannibal er specialist i polsk sprog, politiske forhold i Polen, Rusland og russiske forhold.

  Hannibal var tolk ved EU-optagelsessamtalerne i København i 2002 og 2003, ligesom hun er censor i polsk ved den Franske Skole i København. Lise Hannibal arbejder i dag som pressemedarbejder på den polske ambassade i København.

  KØB BOGEN HER
  polennu.com: Turen går til Polen 11. udgave