Nyt værktøj til at planlægge rejser til Polen

  Malgorzata_Hudyma_PTO_Turistchef_Norden_Polen_Martin_Bager_polennu

  Nordisk chef for turisme, Margozata Hudyma ved POT i Stockholm, mener at den nye portal kan få flere danskere til at finde vej til Polen. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  STOCKHOLM: Polens turistorganisation har lavet en rejseplanlægger og guide, der skal gøre det nemmere at være turist i Polen.


  Polens turistorgansation, PTO, har lavet en portal, der skal gøre det nemmere for udenlandske turister at planlægge besøg i Polen.

  Nem at finde rundt i

  Den nye rejseguide indeholder tekst, fotos, film, kort og andre oplysninger om Polen, og den er nem at finde rundt i, siger polennu.dks egen forsøgskanin.

  På forsiden af den nye guide, kan man vælge region og indtaste sine interesser, rejsedage og andet, hvorefter der vises en række muligheder for seværdigheder og meget andet i perioden.

  Nemmere planlægning

  – Den nye rejseplan skal gøre det nemmere for turister der besøger Polen, at planlægge rejsen hjemmefra, siger turistchefen for Polen i Norden, Malgorzata Hudyma til polennu.dk.

  Den nye portal skal være med til at få flere danskere til selv at rejse til Polen, da Danmark er et af de nordiske lande, hvor kun få rejsearrangører har Polen som destination. Siden er på dansk, men findes på en land række øvrige sprog, hvor den engelske udgave er den mest omfattende.

  Danmark halter bagefter

  Væksten i antallet af turister til Polen fra Norge og Sverige var på cirka 30 procent i 2012, men den kun var på to procent i væksten fra Danmark til Polen.

  SE REJSEPLAN
  Polens Turistorganisation: Rejseplanlægger