Pokalfinale aflyst på nyt fodbold stadion

Indvelse_af_stadion

Det nye nationale stadion i Warszawa blev indviet forrige søndag med en række koncerter, og et kæmpemæssigt festfyrværkeri. Men på lørdag spilles der ikke som planlagt pokalfinale i fodbold, på grund af manglende godkendelser. Arkivfoto.

LÆS  Dansk succes ved EM i håndværk i Gdansk

WARSZAWA: Pokalfinalen mellem Wisla Krakow og Legia Warszawa i fodbold, bliver alligevel ikke spillet på det nye nationale stadion.

LÆS  Polen straffes fordi de ikke vil spille VM-fodbold mod Rusland

Selv om det nye nationale stadion i Warszawa blev indviet med koncert i forrige søndag, så bliver den planlagte pokalfinale i fodbold mellem Wisla Krakow og Legia Warszawa ikke spillet, på det nye stadion.

Manglende sikkerhed

– Arrangøren [af pokalfinanlien] har ikke overholdt de krav, vi har til sikkerhed for kampen, siger talskvinde for rådhuset i Warszawa, Ewa Gawor.

Topbrag flyttes

Det er Wisla Krakow, sidste sæsons vinder af den polske liga Ekstraklasa, og Legia Warszawa, der vandt den polske pokalfinale sidste år. Det var meningen at kampen skulle spilles på det nye stadion lørdag, den 11. februar, men nu er det polske fodbold-forbund formentlig tvunget til at flytte kampen.

Koncert indvielse

Det nye stadion blev ellers indviet sidste søndag med en række koncerter, og 40.000 tilskuere. Men der bliver ikke lukket fodboldfans ind på lørdag som planlagt.

EM åbning

Den 8. juni spiller Polen åbningskamp til EM 2012 i fodbold på det nye stadion. Modstanderen er Grækenland.

LÆS  Polen straffes fordi de ikke vil spille VM-fodbold mod Rusland

LÆS  Lech Poznan tabte første kamp mod ACF Fiorentina