Polak blev dagens helt i Brøndby

kamil_wilczek

Den 28-årige polak, Kamil Wilczek blev dagens helt, da han scorede begge Brøndbys mål i opgøret mod AGF i Brøndby, der endte 2 – 1. Foto: PZPR.

BRØNDBY: Den polske angriber Kamil Wilczek blev dagens helt, da han scorede for sit fodboldhold og sikrede sejren over AGF.

Den 28-årige polak, Kamil Wilczek, der har en treårig kontrakt med danske Brøndby, blev søndag dagens helt, da han med to mål sikrede 2-1 sejren over AGF. Han er dog næppe dagens helt i Aarhus.

Fra nederlag til sejr

Brøndby kom bagud med et mål bare tre minutter inde i kampen, og AGF sad tungt på kampen indtil AGF fik Morten “Duncan” Rasmussen blev smidt ud. Selv om Brøndby’s Daniel Agger brændte et straffespark, så fik den 28-årige Kamil scoret ti minutter før pausen og udlignede dermed til 1 – 1. Tyve minutter inden i anden halvleg scorede polakken igen, og det blev til kampens resultat 2 – 1.

Topscorer i Polen

I 2015 var Kamil Wilczek topscore i den bedste polske række, Ekstraklass, med 20 mål og kaldes ofte for den nye Lewandowski i Polen. Det var første gang under den nye træner, at Kamil Wilczek var med i startopstillingen for Brøndby.